Garantie voor resultaat

50 jaar kweker; Van huis uit

Pot gekweekt of kluit

Olaf Nijenkamp is de groen leverancier die al meer dan 30 jaar tuinen, parken en groenstroken voorziet van de mooiste bomen en planten. We weten dus goed wanneer de Rhododendron aanplant vraagt om potgekweekt, kluit of bos gekweekt. Dat heeft te maken met de locatie, prijs, kwaliteit en groeikansen.

Een pot gekweekte Rhododendron heeft als voordeel dat de planten in optimale voedingsbodem worden gekweekt en op het juiste moment water krijgen. Een Potgekweekte Rhododendron kan het hele jaar door worden geplant.

De planten komen van kwaliteitskwekers uit Nederland, Duitsland en Belgie. 

Bos gekweekt

Bos Rhododendrons worden vanaf plantgoed geplant in de volle grond. De Sallandse grond heeft een ideaal bodemdek van bladeren en in ons bos voldoende licht en lucht tussen de bomen. De juiste omstandigheden voor de groei van de Bos Rhododendron. Regelmatig beoordelen we de planten op groei. We zorgen voor een tijdige verplanting en we knippen de planten tot een fijn vertakt gestel; Alles om een sterke en gezonde plant te vormen die geschikt is voor wolken en hagen. 

De logistiek (rooien, transport en afleveren) doen we in eigen beheer. We doen dit zorgvuldig met het beste gereedschap en vakkundige mensen. 

Grootbloemig en Yakushimanum

Olaf Nijenkamp beschikt over een groot assortiment Rhododendrons. Van de meest gangbare en sterkgroeiende grootbloemige soorten tot de compacte en langzaam groeiende Yakushimanum. We vertellen je graag welk soort het beste jouw tuin past.

Planten en verzorgen

Rhododendrons zijn sterke planten, maar je moet er wel naar om kijken wil je het beste resultaat behalen en de planten in goede conditie houden. Daarom vragen veel hoveniers Olaf Nijenkamp advies op locatie; over de aanplant, de grondsoort, bemesting en de beste groei omstandigheden.

 

Contactpersoon

Olaf Nijenkamp, meer dan 30 jaar ondernemer in tuinplanten. Opgegroeid met het kweken van Bos Rhododendrons.

Bel Olaf Nijenkamp

0031 6537 74 32

E-mail

olaf@olaf-nijenkamp.nl